Κίνα Σύστημα προσόψεων του Λούβρου κατασκευαστής

Διευθετήσιμος στεγανός ανοιγμάτων εξαερισμού συστημάτων SKS90 έλεγχος ήλιων προσόψεων αργιλίου αρχιτεκτονικός

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: SUNC
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: aeroskin louvers
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κουτί ή ξύλινη θήκη
Χρόνος παράδοσης: 15 ημέρες
Όροι πληρωμής: Η MoneyGram L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union,
Δυνατότητα προσφοράς: 10000 σύνολα την εβδομάδα

Λεπτομερής ενημέρωση

όνομα: Διευθετήσιμος SKS90 αργιλίου στεγανός ανοιγμάτων εξαερισμού έλεγχος ήλιων προσόψεων συστημάτων αρχιτ Πάχος: 1.0~3.0mm
Υλικό: Κράμα αργιλίου, 6063-T5 Πλάτος λεπίδων: 166/200/350mm
Εγκαταστήστε: Κάθετος/οριζόντιος Ντυμένος: Επίστρωμα σκονών, επίστρωμα PVDF, επίστρωμα πολυεστέρα, Anodization, επένδυση, εκτύπωση μεταφοράς θε
Λειτουργία: Έλεγχος ήλιων, εξαερισμός αέρα, αδιάβροχος, διακόσμηση, διατήρηση της ενέργειας, εσωτερική φωτεινή α εφαρμογή: Δημόσιος, κατοικημένος, εμπορικός, σχολείο, γραφείο, νοσοκομείο, ξενοδοχείο, αερολιμένας, υπόγειος,
Χρώμα: Οποιοδήποτε RAL ή PANTONE ή προσαρμοσμένος, Woodgrain, μπαμπού Σχεδιασμός: ελεύθερο
Υψηλό φως:

εξωτερικό καιρικό άνοιγμα εξαερισμού

,

καιρικό άνοιγμα εξαερισμού αλουμινίου

Περιγραφή προϊόντων

Διευθετήσιμος SKS90 αργιλίου στεγανός ανοιγμάτων εξαερισμού έλεγχος ήλιων προσόψεων συστημάτων αρχιτεκτονικός

 

 

Ανώτατο πλάτος: 2.5m

Ανώτατο μήκος: 6m

Ανώτατη περιοχή: 10m ²

 

 

Χαρακτηριστικά εξασθένισης Ακριβής εξασθένιση  
Προστασία ασφάλειας Παύση  
Σχέδιο ελέγχου έλεγχος ομάδας, έλεγχος συστάδων, ευφυής έλεγχος  
Ιδιωτικός Κλειστό κράτος, πλήρης προστασία ιδιωτικότητας σκιών ☆☆☆☆☆
Διείσδυση οπτικών πεδίων (κλειστή) Το κλειστό κρατικό οπτικό πεδίο δεν μπορεί να διαπεράσει
Διείσδυση οπτικών πεδίων (ανοικτή) Το ανοικτό κράτος με louver το κλείσιμο δεν μπορεί να διαπεράσει το ολόκληρο οπτικό πεδίο ☆☆☆
Ενέργεια οικοδόμησης - αποταμίευση Υπαίθρια sunshade ενέργεια - αποταμίευση ☆☆☆☆☆
Απόδοση εξαερισμού (μακριά) Κλειστό κράτος, σύνολο που σκιάζει, σχεδόν κανένας εξαερισμός
Απόδοση εξαερισμού (ανοικτή) Το ανοικτό κράτος που αερίζεται σχεδόν ομαλά ☆☆☆☆
Αδιάβροχη απόδοση Ορισμένη προστασία βροχής ☆☆☆
Windproof απόδοση Ανοικτός όταν οι ισχυροί άνεμοι, μειώνουν την προσήνεμη δευτερεύουσα, άριστη windproof απόδοση ☆☆☆☆
Υγιής μόνωση Κλειστή και περιτυλιγμένη ο ένας στον άλλο, η σφραγίδα είναι καλή. ☆☆☆☆
 

 

 

Συνεχίζει την καινοτομία

Η ομάδα SUNC αναπτύσσει συνεχώς τα νέα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και τα νέα προϊόντα, βελτιώνοντας συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων και εμπλουτίζοντας τις διάφορες γραμμές παραγωγής. Τα προϊόντα κατασκευής SUNC καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών, από τις υπαίθριες εφαρμογές στις εσωτερικές εφαρμογές όπως τα ανώτατα συστήματα, τα εξωτερικά συστήματα τοίχων, και τα αρχιτεκτονικά σκιάζοντας συστήματα.

 

Η ομάδα της Κίνας SUNC είναι μια ιδιωτική ομάδα εκμετάλλευσης που ιδρύεται το 2008, με την έδρα της στη Σαγκάη, η σύγχρονη πόλη από την Κίνα. Η ομάδα συμμετέχει κυρίως στην κατασκευή, τις πωλήσεις, και την υπηρεσία των προϊόντων και του παραθύρου κατασκευής που καλύπτουν τα προϊόντα, καθώς επίσης και την επεξεργασία μετάλλων, παραγωγή μηχανημάτων ακρίβειας. 

 

Η ομάδα SUNC αναλαμβάνει ενεργά τη κοινωνική ευθύνη δεδομένου ότι ένας κατασκευαστής, ένας εργοδότης, ένας συνεργάτης, κ.λπ., προσπαθούν να ενισχύσουν την επιχείρησή του, βοηθούν τους πελάτες του να πετύχουν, και συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη του κόσμου. SUNC πράσινο έχει γίνει μια σημαντική πρωτοβουλία σε ολόκληρη την ομάδα να μειωθεί η ενέργεια, το νερό και η εκπομπή άνθρακα. Συγχρόνως, οι αρχιτέκτονες βοηθειών SUNC χτίζουν τα πράσινα κτήρια με τα φιλικά προς το περιβάλλον και χαρακτηριστικά γνωρίσματα εξοικονόμησης ενέργειάς τους για να παρέχουν στους πελάτες έναν βιώσιμο πράσινο ζωτικό χώρο.

 

Τα αρχιτεκτονικά sunshade SUNC προϊόντα έχουν δοκιμάσει περισσότερο από 10 έτη ανάπτυξης και έχουν ανοίξει τα παγκόσμια πράσινα energy-efficient κτήρια. SUNC παρέχει στους αρχιτέκτονες την επαγγελματική σκιάζοντας γνώση και οι τεχνικές εφαρμογής για να ενισχυθούν να επιτύχουν τον κανονισμό φωτός και θερμότητας στα κτήρια, βελτιώνουν την ποιότητα οικοδόμησης, από vane σκιάς τις μορφές, μορφές εγκαταστάσεων στα συστήματα ελέγχου, κάθε ένα που παρέχεται από την επαγγελματική ομάδα του κυνηγού. Η αρχιτεκτονική σκιάζοντας λύση προϊόντων καλύπτει τις πολλαπλάσιες λειτουργικές απαιτήσεις και ενισχύει την αισθητική αξία του κτηρίου.

 

Φως και ζωή

Επηρεαζόμαστε από τα διαφορετικά ηλεκτρομαγνητικά κύματα κάθε μέρα. Από τα ραδιο κύματα στις ακτίνες γάμμα, το φως ορατό στο γυμνό μάτι είναι μόνο μέρος από το. Κάποιο φως είναι καλό για μας, και μερικοί είναι επιβλαβείς. Το φως μπορεί να έχει επιπτώσεις στον εγκέφαλο ενός προσώπου και να αλλάξει το φυσικό και διανοητικό κράτος ενός προσώπου. Προκειμένου να αποκτηθεί ένα πιό άνετο περιβάλλον εργασίας και διαβίωσης, είναι απαραίτητο να ληφθούν τα μέτρα για να ελεγχθεί και να ρυθμιστεί το φως και η θερμότητα στο δωμάτιο.

 

Ελαφρύς έλεγχος

Η ένταση φωτισμού που συστήνεται από εργονομικό για επαγγελματική χρήση έχει περιλήφθουν στους ευρωπαϊκούς κανονισμούς.
· Η ιδανική ένταση φωτισμού είναι μεταξύ 500~1,500Lux
· Το φυσικό φως είναι η καλύτερη πηγή φωτός
· Ανάλογα με την εποχή, τον προσανατολισμό, τον καιρό, και τη θέση. Τα κτήρια εκτίθενται στην ένταση φωτισμού που κυμαίνεται από 10.000 έως 100.000 Λουξεμβούργο.
Επομένως, το ποσό φωτός που εισάγει τις ανάγκες οικοδόμησης που ελέγχονται για να επιτύχει το επιθυμητό ανάβοντας περιβάλλον.

 

 

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά