Αρχική Σελίδα

Shanghai SUNC Intelligence Shade Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η ομάδα SUNC συμμετέχει κυρίως να παράσχει τις εσωτερικές & υπαίθριες αρχιτεκτονικές λύσεις για τους οικοδόμους, τους αναδόχους καθώς επίσης και τους πελάτες τελών συνολικά. Οι σειρές προϊόντων μας καλύπτουν την πέργκολα αργιλίου, εισελκόμενη στέγη, Louvers ήλιων αργιλίου, Louver παραθυρόφυλλο, θερμοκήπιο κήπων, παράθυρο του Λούβρου, Louver πλαίσιο, εξαρτήματα, με ευρεία εφαρμογή στα εμπορικά κτήρια και το κατοικημένο σπίτι, σχολείο και για το διακοσμητικό και πρακτικό σκοπό χρήσης. Αυξανόμαστε και ανοίγουμε σε οποιεσδήποτε συνεταιριστικές σχέσεις. Είμαστε όχι μόνο προμηθευτής προϊόντων αργιλίου, είμαστε επίσης επιχείρηση λύσεων αργιλίου που μπορεί να σας δώσει τα νέα προϊόντα σχεδίου βασισμένα στην ανάγκη σας.

Δεσμεύουμε στην υπέρβαση των προσδοκιών πελατών με την παροχή των ποιοτικών προϊόντων και των υπηρεσιών, την καθιέρωση των άριστων συνεργασιών πελατών, την ανάπτυξη των καινοτόμων τεχνολογιών και την παραμονή ένα σεβαστό όνομα στις επεξεργασίες παραθύρων, κάλυψη patio, χτίζοντας τη βιομηχανία σκιάς.

Ένα νέο aera έρχεται, το πάρκο υψηλής τεχνολογίας SUNC τώρα πλήρως πηγαίνει σε λειτουργία. Με την οικοδόμηση του εργοστασίου και του γραφείου, παγιοποιούμε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική βιομηχανική ομάδα 10 εκατομμυρίων με το σφαιρικό όραμα και τις καινοτόμες τεχνολογίες.

Μην ξεχάστε ποτέ γιατί αρχίσατε, και η αποστολή σας μπορεί να ολοκληρωθεί.

 

 Κίνα Shanghai SUNC Intelligence Shade Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Co. τεχνολογίας σκιάς νοημοσύνης της Σαγκάη SUNC, ΕΠΕ που καθιέρωσε το 2008, είναι κύριοι καινοτόμος και κατασκευαστής των επεξεργασιών παραθύρων, της κάλυψης patio και των λύσεων συστημάτων ελέγχου σκιάς οικοδόμησης. Μετά από τις δεκαετίες αύξησης, αναπτύσσουμε το καλές βιομηχανικές ecosphere και τη αλυσίδα εφοδιασμού, που αποτελούνται από louver το σύστημα προσόψεων, το σύστημα στεγών φεγγιτών, τους τυφλούς κυλίνδρων κατασκευαστικός, τους τυφλούς οθόνης διαδρομής φερμουάρ, το αργίλιο και την πέργκολα PVC, σχέδιο σκιάς προσόψεων οικοδόμησης αργιλίου και κατασκευή.

         

  

Κίνα Shanghai SUNC Intelligence Shade Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

       
 
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2008 χτίστε το εργοστάσιο σε Suzhou, αποκτηθε'ντες αριθμοί sunshade εθνικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

2009 τμήμα εξωτερικού εμπορίου οργάνωσης σε Songjiang.

2010-2011 συμμετείχε στο περίπτερο/το Mercedes-benz της Μαδρίτης εκτελώντας το κεντρικό πρόγραμμα.

2012-2014 συμμετέχετε στο πρόγραμμα ξενοδοχείων: Marriott/Hyatt/Intercontinental/Windham.

2015-2016 συμμετέχετε σε Wanda plaza/Longhu tianjie/προγράμματα των πόρων Mixc/SM της Κίνας.

2017-2018 συμμετέχετε στην πλατεία Meiyicheng, την πόλη Yuexiang Jianyang, την πόλη Wanyue Xiamen και το κτήριο Jianfa κάτω από την ομάδα.

2019-2020 συμμετέχετε στο κέντρο της Σαγκάη, Σαγκάη SMIC, Ναντζίνγκ Longhu.

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : SUNC

Αριθμός Υπαλλήλων : 120~150

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-1000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Certifications: ISO9001, ISO14001

Product Certifications: Test Report

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shanghai SUNC Intelligence Shade Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shanghai SUNC Intelligence Shade Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shanghai SUNC Intelligence Shade Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shanghai SUNC Intelligence Shade Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις